Patru spectacole în patru zile consecutive, la Teatrul German din Timișoara

Teatrul German de Stat Timișoara începe noul an cu patru spectacole în patru zile consecutive, pentru toate categoriile de vârstă.

Patru spectacole în patru zile consecutive, la Teatrul German din Timișoara
Patru spectacole în patru zile consecutive, la Teatrul German din Timișoara

Astfel miercuri, 10 ianuarie, Teatrul German vă așteaptă la piesa Oameni. De vânzare. Scris și regizat de Carmen Lidia Vidu, spectacolul vorbește despre procedurile și demersurile imorale ale autorităților comuniste care au încercat să profite financiar de pe urma diversității etnice a României, negociind ca pe o marfă prețul fiecărui german și evreu din țară.

Joi, 11 ianuarie, sunteți așteptați la o aventură în Grecia Antică, la Lysistrata 3.0. După un text de Aristofan, în regia lui Niky Wolcz, spectacolul spune povestea femeilor din Sparta, Atena și Teba, care incearcă să oprească războiul pornit de bărbați. Planul lor include, printre altele, și o reconciliere utopică - make love, not war – un slogan întâlnit de mai multe ori de-a lungul istoriei.

Vineri, 12 ianuarie 2024, are loc reprezentația spectacolului Teatrul, scris și regizat de Pascal Rambert.  Veți descoperi ce relații de culise se formează între actorii ansamblului Teatrului German la repetiții, în timpul spectacolelor, dar și în viața lor personală. Deși este o ficțiune, textul este bazat pe interacțiunile pe care regizorul le-a avut cu actorii Teatrului German.

Toate cele trei spectacole încep de la ora 19.30

Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 18, cei mici sunt invitați la Crăiasa Zăpezii. O aventură fantastică alături de Gerda și Kai, doi copii curajoși rătăciți în universul ghețurile eterne unde domnește înfricoșătoarea regină a ghețurilor. Spectacolul este scris de Evgheni Schwarz și regizat de László Béres.  

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea