RUGBY | SCM USV Timișoara începe pregătirile pentru Cupa României

Rugbiștii timișoreni s-au reunit, luni, în vederea pregătirii sezonului 2024. Prima întâlnire a avut loc la stadionul Gheorghe Rășcanu.

 

RUGBY | SCM USV Timișoara începe pregătirile pentru Cupa României
Rugby

Antrenorii Mugur Preda și Valentin Popârlan au programat o ședință de analiză, urmând ca antrenamentele să fie reluate de marți.

De la primele săptămâni de pregătire vor absenta jucătorii convocațiu la lotul național de seniori, care s-a reunit tot astăzi: Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, Dragoș Ser, Vlad Neculau, din pachetul de înaintare, Gabriel Rupanu, Tevita Manumua și Marius Simionescu, de pe linia de treisferturi.

„Avem 12 săptămâni până la finala de Cupa României, care este primul obiectiv pe anul acesta. Sper să fie o pregătire bună, ca să putem ataca la victorie primul meci. E o perioadă cu temperaturi scăzute, dar nu-i ceva nou nici pentru jucători, nici pentru mine, așa se întâmplă în România. Vom încerca să facem și două meciuri amicale când se apropie finala, pentru a-i aduce pe băieți în forma cea mai bună”, a declarat Mugur Preda, antrenor principal SCM USV Timișoara.

Finala Cupei României se va juca la 6 aprilie, pe stadionul Arcul de Triumf din București. Jucătorii noștri își vor cunoaște adversarul la 30 martie, data celei de-a doua semifinale, Dinamo – Știința Baia Mare. 

SCM USV Timișoara joacă a treia oară consecutiv finala Cupei României.

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea