Flight Festival 2024 are loc în iunie într-o nouă locație: Muzeul Satului Bănățean

După succesul ediției din 2023, când 3 festivaluri s-au unit sub un singur nume - District 23 -  Flight Festival revine în 2024 într-o nouă locație: Muzeul Satului Bănățean.

 

Flight Festival 2024 are loc în iunie într-o nouă locație: Muzeul Satului Bănățean
Flight Cover

FLIGHT FESTIVAL 2024 va avea loc în perioada 21-23 iunie 2024 și se mută de la Aeroportul Cioca la Muzeul Satului Bănățean, pe malul lacului.

„Festivalierii vor avea parte de o experiență unică, teleportându-se direct într-un tărâm care conectează viitorul cu trecutul și ne ancorează în prezent. Un adevărat spectacol al creativității și libertății va fi oferit într-un cadru natural, sub cerul liber.

La FLIGHT FESTIVAL, fiecare moment este trăit intens. De la muzică captivantă și activări inedite la instalații impresionante și zone de relaxare, festivalul promite o experiență completă. Un spectacol extraordinar pe cer va completa atmosfera magică, aducând bucurie și uimire”, au transmis organizatorii. 

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. 

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea