Tramvaiul 6 revine pe traseul consacrat în circa 2 săptămâni

Lucrările pe Stan Vidrighin, la intersecția cu 1 Decembrie 1918, sunt aproape finalizate, anunță viceprimarul Ruben Lațcău. 

Tramvaiul 6 revine pe traseul consacrat în circa 2 săptămâni
Tramvaiul 6 revine pe traseul consacrat în circa 2 săptămâni

În detaliu: Lucrările la intersecția cu 1 Decembrie 1918 au început la finalul anului trecut. Au fost înlocuite liniile învechite de tramvai, iar în locul lor a fost instalat și un macaz automat. De asemenea, s-au refăcut și utilitățile din subteran, precum și trotuarele. 

Potrivit viceprimarului Ruben Lațcău, șantierul acestei lucrări, care a fost complementar celui mare de pe Stan Vidrighin, se apropie de final. Astfel, la mijlocul acestei luni, tramvaiul 6 va putea reveni pe traseul consacrat. 

Declarație: „La jumătatea lunii, tramvaiele 6 revin pe traseul consacrat. Modernizarea completă a intersecției cu 1 Decembrie 1918 e aproape gata. Odată finalizată, cei care au fost nevoiți să schimbe ruta pentru a ajunge la muncă, la școală, precum și alți călători, vor merge din nou cu tramvaiele 6a și 6b.

Cu termen de finalizare în septembrie, Vidrighin este cel de-al treilea mare bulevard cu linii de tramvai modernizate, carosabil cu două benzi pe sens, trotuare, piste de biciclete și spații verzi dar și cu rețele de utilități noi.

Înțeleg frustrarea locuitorilor cu privire la starea actuală a unor linii de tramvai, care pot fi inconfortabile și pot provoca întârzieri în transportul public. Nu s-a investit nimic ani și ani de zile în reabilitarea liniilor. Pe linia 7, de exemplu, sunt tronsoane la care nu s-a mai intervenit de dinainte de Revoluția din 89. Dar Timișoara a recuperat în privința infrastructurii pentru transportul public. Cetății, Bogdăneștilor, Vidrighin sunt doar începutul.

O administrație despre timișoreni și nevoile lor, nu despre conducătorii lor!”, a transmis Ruben Lațcău. 

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea