IREAL! Alianța PSD/PNL nu știe cum îl cheamă pe Robu. I-a pocit numele pe panourile electorale

E agitație mare la PNL după ce panouri electorale cu numele pocit al lui Robu au apărut la ieșire din Timișoara. 

IREAL! Alianța PSD/PNL nu știe cum îl cheamă pe Robu. I-a pocit numele pe panourile electorale
Elena Lasconi conduce detașat într-un sondaj al lui... Robu

Se aruncă bani serioși în bătălia electorală pentru câștigarea Primăriei Timișoara. Alianța PSD/PNL lucrează la foc automat și nu mai este atentă la „mici detalii”, precum numele candidatului pe care îl propun pentru a conduce Timișoara în următorii 4 ani. 

Așa se face că la ieșirea din Timișoara, în apropiere de Șag, a apărut un panou electoral unde Nicolae Robu e poreclit „Gheorghe”. Mai mult ca sigur, liderii USL 2.0 au rămas cu nostalgia primarului Gheorghe Ciuhandu, cel care i-a livrat toate marile proiecte înfăptuite, mai mult rău decât bine, de Robu în primul mandat. Printre acestea enumerăm doar două mari: reabilitarea centrului istoric, reabilitarea malurilor Begăi. 

 La auzul veștii, candidatul „Gheorghe” Robu ar fi luat foc, afirmă surse din cadrul PNL. A pus mâna pe telefon și a căutat explicații pe la cine a putut. Deputatul Marilen Pirtea, revenit în fruntea filialei după debarcarea lui Nica, ar fi explicat că panoul e opera dușmanilor de la USR, însă povestea lui a stat în picioare doar câteva minute, adevărul ieșind rapid la iveală. 

De fapt, vinovații de serviciu sunt experții în comunicare ai USL 2.0 de la București. Care se vede că nu dau 2 bani pe Nicolae Robu și livrează la foc automat ce au de livrat. 

Însă, dincolo de amuzamentul situației, greșeala demonstrează un lucru extrem de grav: Nicolae Robu nu are, nu a avut și nu va avea niciodată deschidere la conducerea PNL. De PSD nici nu mai vorbim. Iar asta în ciuda promisiunilor lui electorale care se bazează pe aceste uși deschise la București, așa cum s-au bazat, în zadar, și în 2012.  

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea