Favoruri pentru clanul Cîrpaci în timpul administrației Robu. Fosta directoare a Spitalului Municipal a scăpat porumbelul

Clanul Cîrpaci avea acces privilegiat la servicii medicale decontate de stat, în timpul administrației Robu. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Olimpia Oprea, fosta manageră a Spitalului Municipal, chiar în timpul unei conferințe de presă susținută de... Nicolae Robu. 

Favoruri pentru clanul Cîrpaci în timpul administrației Robu. Fosta directoare a Spitalului Municipal a scăpat porumbelul
Favoruri pentru clanul Cîrpaci în timpul administrației Robu . Fosta directoare a Spitalului Municipal a scăpat porumbelul

Context: Fostul primar Nicolae Robu are susținerea nețărmuită a clanurilor care au pus mâna pe casele de patrimoniu din Timișoara. Și nu de azi, de ieri, ci din 2021, când Christopher Cîrpaci se declara fan al fostului primar.  

Bravo voua Domnu robu asa ca dumneavuastra mai Este domnu piedone dela bucuresti sectoru 5 !!”, transmitea Cîrpaci pe pagina de Facebook a lui Nicolae Robu. 

Relația clanului cu Nicolae Robu a devenit și mai apropiată în ultimele luni, mai ales după ce Primăria Timișoara a recuperat strada Cezar de la clanurile Cîrpaci și Stancu și a redeschis-o publicului. Același Christopher Cîrpaci a revenit pe pagina lui Robu cu următorul îndemn: „Toti sa mergeti la vot acest om o facut mult bine”.

În detaliu: Astăzi s-a aflat și ce favoruri a făcut administrația Robu clanului Cîrpaci. Iar informația vine chiar din conferința de presă pe care candidatul Nicolae Robu a susținut-o alături de Olimpia Oprea, fosta manageră a Spitalului Municipal.

„Și încă o poveste vreau să mai spun legat de clanul Cîrpaci...”, a început să spună Olimpia Oprea, înainte să fie întreruptă brusc și nervos de Nicolae Robu. 

Fosta directoare nu s-a lăsat și și-a dus ideea până la capăt, după câteva minute în care Nicolae Robu a încercat să schimbe subiectul. 

„Deci câte RMN-uri și-a făcut domnul Cîrpaci să fie de acord să facem dezmembrarea... nici nu știți domn' primar... toată familia”, a scăpat Olimpia Oprea porumbelul. 

Aceasta se referea la modul în care administrația Robu a „negociat” cu clanul Cîrpaci pentru a începe renovarea Clinicii de Balneologie. 

Mai clar, în timp ce bolnavilor li se spunea că nu există fonduri pentru RMN-uri, clanul Cîrpaci sărea coada pentru că administrația Robu era incapabilă să aplice legea. 

Aceleași clanuri au încercat să blocheze accesul utilajelor pentru construirea noului corp la Clinica de Balneologie, dar și la ORL, unde au solicitat 200.000 de euro pentru acest „favor”. Noua administrație, însă, a aplicat legea, iar poarta care bloca accesul utilajelor la ORL a fost dărâmată, având în vedere că vorbim despre un teren public. 

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea