Dominic Fritz la urne: Am votat cu mare încredere în timișoreni

Primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău au votat cu mare încredere în timișoreni pentru continuarea drumului european al Timișoarei. 

Dominic Fritz la urne: Am votat cu mare încredere în timișoreni
Dominic Fritz la urne: Am votat cu mare încredere în timișoreni

Cei doi au venit la secția de votare amenajată la Liceul Tehnologic de Vest din Iosefin alături de mulți susținători. 

La ieșirea de la urne, Fritz a declarat că a votat cu mare încredere în timișoreni pentru ca orașul să continue parcursul european. 

„Am votat în această zi importantă pentru continuarea drumului european al Timișoarei. Un drum al corectitudinii, un drum al respectului și un drum care pune accent pe viitorul nostru, pe educație și sănătate.

Eu am votat cu o mare, mare încredere în timișoreni, în dorința timișorenilor de a păstra viu spiritul timișorean și în capacitatea timișorenilor de a apăra democrația. Votul de astăzi în Timișoara, dar și în toată țara, este poate cel mai important vot de la revoluție încoace și românii astăzi nu doar își exprimă o opțiune politică, ci își exprimă sprijinul pentru democrația în sine și pentru drumul european al țării.

Tocmai de aceea, mă bucur că se pare că prezența la vot la ora asta este chiar un pic mai mare decât acum patru ani și vreau de pe acum să mulțumesc tuturor celor care merg la vot și vreau să și mulțumesc, în special, tuturor celor care sunt în secții de azi dimineață, la ora 6, delegațiile tuturor partidelor, și care o să stea probabil până la primele ore ale dimineții, pentru a ne asigura că este un vot corect și un vot în care fiecare vot va fi numărat”, a declarat Fritz la ieșirea de la urne. 

Pentru că propaganda nu ia pauză nici în ziua votului, el a fost acuzat de adversarii politici că a împărțit cafea în secția de votare. Ce nu au spus aceștia este că, la fel ca acum 4 ani, Dominic Fritz a dus cafea MEMBRILOR secțiilor de votare, nu a dat-o alegătorilor. Și că a făcut acest lucru ca un gest de curtoazie față de munca acestora din această zi. De altfel, mulți dintre membrii secțiilor de votare sunt reprezentanți ai altor partide decât USR, cum ar fi PNL, PSD sau AUR. 

Mai mult, Fritz a declarat că, după vot, va merge să le ducă și mâncare, fiind dreptul lui să facă acest lucru. 

 

 

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea