Propaganda lui Robu fuge de dosare penale. A închis pagina Timișoara Update

O pagină de propagandă a lui Nicolae Robu, Timișoara Update, s-a închis imediat după rezultatul alegerilor. 

Pagina și administratorii ei se află în vizorul Poliției pentru încălcarea legilor electorale și pentru propagandă în favoarea unui candidat în afara campaniei. 

Propaganda lui Robu fuge de dosare penale. A închis pagina Timișoara Update
Propaganda lui Robu fuge de dosare penale. A închis pagina Timișoara Update

După înfrângerea usturătoare suferită, din nou, de Nicolae Robu în alegerile pentru Primăria Timișoara, propagandiștii lui își iau tălpășița, unul după altul. 

Primii care au căzut „la datorie” au fost cei de la Timișoara Update. Vă reamintim că propaganda lui Robu a „investit” peste 60.000 de lei în timpul acestei campanii, în această pagină de Facebook, pentru promovarea de știri false și defăimarea lui Dominic Fritz. 

Mai mult, conform Expert Forum (EFOR), pagina Timișoara Update a fost identificată ca una de propagandă a lui Robu. 

Însă dovada cea mai clară că există o legătură între această pagină și candidatul Nicolae Robu a dat-o chiar fostul primar, care, la câteva zile după înființarea acestei pagini, îi făcea deja reclamă pe pagina sa de Facebook, unde are peste 70.000 de următori. Dovada în galeria foto de mai jos. 

Problemele administratorilor acestei pagini au început în momentul în care Biroul Electoral Municipal a constatat că această pagină încalcă legislația electorală, deoarece a continuat campania în favoarea lui Nicolae Robu în afara perioadei legale și a sesizat Poliția. 

Astfel, de frica unor dosare penale, administratorii paginii încearcă acum să își ascundă urmele. Primul pas a fost făcut, pagina a dispărut peste noapte de pe Facebook. A mai rămas doar site-ul cu același nume. Extrem de activ pe perioada campaniei, când a publicat o sumedenie de știri false, acum acesta este mort. Ultima știre este de acum 2 zile, semn că finanțatorii lui Nicolae Robu au scos ștecherul din priză. 

Rămâne de văzut dacă polițiștii vor reuși să dea de urma administratorilor acestei pagini și dacă îi vor trage la răspundere pentru minciunile pe care le-au livrat timișorenilor, înainte de vot. 

SMTT
Robu invita timișorenii să urmărească această pagină de propagandă, plină de fake news
Robu invita timișorenii să urmărească această pagină de propagandă, plină de fake news
Brantner
Cumpără-ne o cafea