Pentru că primariile nu au plătit factura, SMTT suspendă transportul public în 3 localități din Timiș

Locuitorii din 3 comune din Timiș rămân fără transport public pentru că primăriile acestora nu au mai plătit facturile către SMTT. Călătorii care și-au făcut abonamente își pot recupera banii.

Pentru că primariile nu au plătit factura, SMTT suspendă transportul public în 3 localități din Timiș
Pentru că primariile nu au plătit cotizația, SMTT suspendă transportul public în 3 localități din Timiș

Context: Transportul public este subvenționat nu doar de Primăria Timișoara, ci și de mai multe primării din județ. Acestea au decis, în cadrul consiliilor locale, să achite lunar o anumită sumă pentru a acoperi costurile operării unor linii metropolitane. Dacă anul trecut a existat un scandal similar cu Ghiroda, acum alte 3 primării au decis să pună bețe în roate SMTT, prin neachitarea subvențiilor. Rău-platnicii rămân fără transport în comun, a anunțat societatea metropolitană de transport. 

Declarație: „Pentru neplata facturilor restante, transportul public local prestat de catre Societatea de Transport Public Timișoara se suspendă începând cu data de 01.09.2024 pe următoarele linii:
- M50 (doar pe teritoriul UATC Biled)
- M52 (doar pe teritoriul UATC Varias)
- M43 (pe teritoriul UATC Săcălaz)”, a anunțat SMTT, luni dimineața. 

În detaliu: Societatea Metropolitană de Transport Timișoara anunță că persoanele care dețin abonament valabil pe aceste linii se pot prezenta la sediul STPT (B-dul Dâmbovița nr. 67) pentru decontarea sumei corespunzătoare perioadei de la care abonamentele devin inactive, respectiv 1 septembrie 2024.

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea