Noua clădire a Liceului Waldorf este aproape de finalizare

Primăria Timișoara se apropie de finalizarea lucrărilor la noua clădire a Liceului Waldorf, cu echipele constructorului lucrând la ultimele retușuri.

 

Noua clădire a Liceului Waldorf este aproape de finalizare
Noua clădire a Liceului Waldorf este aproape de finalizare

Stadiul lucrărilor:

  • Instalațiile sunt deja în probe, iar amenajarea parcării și a curții este în faza de finalizare.
  • Se fac ultimele pregătiri pentru închiderea șantierului, urmând ca spațiile să fie dotate cu mobilier și echipamente moderne, o parte din acestea fiind deja livrate.

Urmează: Clădirea va trece prin procedura de recepție și întabulare, estimată să fie finalizată în această toamnă, înainte ca elevii să poată începe cursurile în noua școală.

Detalii despre clădire:

  • Noua structură include 8 săli de clasă, 12 laboratoare, ateliere, cabinete, o sală multifuncțională, 2 săli afterschool, grupuri sanitare, vestiare, spații de depozitare, cameră centrală termică și holuri de circulație.
  • Este prima clădire de școală din Timișoara accesibilizată încă din faza de construcție pentru copiii cu probleme de mobilitate.

Valoarea investiției: 29.794.169 lei (TVA inclus), cu lucrările de execuție realizate de NEDEX GRUP SRL. Proiectul, demarat în octombrie 2022, este co-finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 și Programul Regional Vest (PRV) 2021-2027.

Impact: Noua clădire a Liceului Waldorf reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii educaționale din Timișoara, oferind elevilor un mediu de învățare modern și accesibil.

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea